Ronny Bakke

Personleg trenar

Erfaring:

Min utdannelse har jeg fra Norges Idrettshøyskole. Jeg har holdt på med Motocross i 18 år, hvor de siste 7 årene har vært som toppidrettsutøver.
Dette har resultert i 24 NM-medaljer og en EM-medalje. I dag er jeg aktiv utøver i både langrenn og sykling, og deltar årlig på Birkebeinerarrangementene og andre konkurranser.

Referanse:

"Etter å ha trent med Ronny over en periode på to år vil jeg påstå han er den perfekte PT! Han får deg dit du vil, og enda lenger, ved å sørge for variert, morsom og utfordrende trening. Han har en unik evne til å inspirere og motivere, og er alltid 100% tilstede. Da er det lett å glede seg til treningsøkta! Med Ronny har jeg lært å pushe egne grenser, noe som også har fått stor betydning i min egentrening."

"Da jeg startet å trene sammen med Ronny for noen år siden var jeg i slutten av førtiårene og en total nybegynner i treningsverden. Ronny har med sin profesjonelle kunnskap om trening bidratt til at jeg forstår trening og har lyst til å trene. Jeg opplever Ronny som genuint tilstede for meg og en oppriktig interesse for hvordan akkurat jeg skal gjøre det med trening. Det er viktig for meg at min PT har humor, ser meg i forhold hvordan min dagsform er og er nysgjerrig for hvordan jeg ønsker min treningsutvikling. Alt dette opplever jeg å få tilfredstilt sammen med Ronny"

"Hvis du velger Ronny som PT så er det helt uunngåelig å ikke få resultater! Han tar deg dit du ønsker så raskt som det er mulig"

Treningsfilosofi:

For å nå målene man har satt seg er det snakk om hardt arbeid, men veien mot målet blir enklere om man finner en treningsform som både er effektiv og morsom. Det finnes ingen snarveier til god helse og en sunn kropp, men ved å kombinere effektiv trening med kostholdsråd blir det mye lettere å gjennomføre.
"Hemmeligheten bak suksess er hardt arbeid - det er derfor det forblir en hemmelighet for så mange."

Hva får du når du trener med meg:

Variasjon og utfordring i treningen er noe jeg setter veldig høyt, og finne den perfekte kombinasjonen for akkurat deg!
Ved å gjøre treningen individuell og tilpasset hver enkelts behov, vil resultatene komme raskere og treningen bli mer effektiv.
Det handler om å skreddersy treningen!
Treningsfokuset bør ikke utelukkende være på de fysiske- eller målbare resultatene.
Like viktig for mange er følelsen treningen gir oss.
Nyt det psykiske overskuddet og velværet i hverdagen. Det handler om å skape gode treningsvaner og opprettholde dem!