Ingvild Aafedt Flatland

Personleg trenar- i permisjon

Erfaring:

Eg er oppvaksen ved Sognefjorden, og er glad i både fjord og fjell! Eg likar turar i skog og mark, og å padle på blikkstille fjord er for meg balsam for sjela. I tillegg til å vera personleg trenar pǻ Mykjemeir, er eg trenar og instruktør i langrenn og skiskyting. Sjølv har eg vore aktiv på nasjonalt nivå i fleire idrettar og satsa for fult både i skiskyting og langrenn fram til 2009. Dette resulterte i NM-medaljar og topplasseringar i Norgescupen. Eg har dei siste åra teke Master i Coaching Wellness i Exercise and Sport Science ved University of Utah i Salt Lake City. All denne erfaringa og kunnskapen vil eg gjerne dela med deg for at du skal nå dei måla du set deg.

Send meg en mail ved å bruke kontaktskjemaet under.

Treningsfilosofi:

Fysisk aktivitet er ein viktig del av min kvardag. Den er med på å bedre den mentale helsa og den fysisk formen, som igjen er med på å skapa ein bedre livskvalitet! Vilje og motivasjon er viktig faktorar for at du skal nå toppen, og med god oppfølgjing og støtte frå meg vil du få trening som er effektiv, varierande, morosam og utfordrandes. Det finnes ingen snarvegar til ein sprek kropp og ei god helse, men hardt arbeid over tid kombinert med kostholdsråd vil eg tilpassa treninga for deg slik at du skal nå målet ditt, og saman skal me klara det!

Kva får du når du trenar med meg:

Sammen når vi målet som du ønsker. Tro at du kan så er vi halvveis. Sammen skal vi presse dine grenser og utnytte ditt fulle potensiale.

Referanse:

"Å trene hos Ingvild Aafedt Flatland har hjulpet meg å flytte grenser både fysisk og mentalt. Hun er meget flink å gjøre treningen hard, utfordrende og morsom, samtidig som hun er støttende og motiverende. Med hennes kunnskap og erfaring gir hun meg støtten jeg trenger for å trene riktig, yte mer og nå nye mål. Ingvild gjør treningen til et lystbetont avbrekk i en ellers hektisk hverdag. Hun er engasjert i sine kunder og gir tett oppfølging. Jeg anbefaler henne på det varmeste."
- Trine

"Jeg har trent hos Ingvild i snart halvannet år. Hun er svært kunnskapsrik, målrettet og gir varierte øvelser som styrker de områder jeg trenger og har bedt om. Også er hun  ekte blid og hyggelig og akkurat passe streng og pressende når jeg sier jeg ikke orker mer. Hun finner stadig nye , varierte øvelser til meg. Hun er ekstremt god på motivering, har tålmodighet og godmodighet, psykologisk innsikt og en god porsjon humor. Det kan jeg like! Jeg opplever at jeg har fått en bedre trent kropp og en annen kunnskap om egen motivasjon og evner enn jeg hadde før jeg begynte hos Ingvild. Timene med Ingvild er har gjort at jeg liker styrketrening, og klarer å trene mer utenom timene på Mykjemeir. Jeg er rett og slett strålende fornøyd med Ingvild som trener.
Datteren min (16), som ikke hadde hverken tid eller lyst til trening, har også begynt hos Ingvild. Hun var i realtivt god form, men hadde mye smerter i deler av rygg og nakke. Vi hadde prøvd leger,fysioterapeut,kiropraktor, manuell terapeut, ortoped etc. Ingenting virket. Hun lot seg overtale til en time hos Ingvild, og etter to ganger var hun solgt!
Nå er hun betydelig mindre plaget av smerter og treningen med Ingvild er et av ukas høydepunkt som hun strekker seg langt for å få til."

Beskjeden er sendt.