Mykjemeir foredrag

Har din bedrift eller din vennegjeng lyst til å la dere inspirere av Yngvar sine foredrag?

Yngvar Andersen har de siste ti årene smilt, trent og gjort trening og en sunn livsstil både fristende og oppnåelig for veldig mange. Han er kjent som NRK Puls sin treningsekspert, og er stadig å se i media. Han har en enkel, tydelig, ærlig og humørfylt måte å kommunisere på, og han holder pekefingeren veldig lavt. Yngvar mener at du må se på trening som en jobb som må gjøres, og hans motto: "Berre gjer da", har hjulpet veldig mange ut av sofaen.
 

Som foredragsholder motiverer og engasjerer Yngvar publikum, og han skreddersyr manus til forsamlingen. Yngvar er også en dyktig konferansier. Felles for både foredrag og konferansierjobbing er at han er god til å forstå hvem han snakker til, og tilpasser innhold og fremføring etter dette.
 

Yngvar er veldig opptatt av språk og kommunikasjon, og i 2011 ble han tildelt målprisen fra Noregs Mållag for «eit ledig, konkret og godt språk».  Og vil du oppleve hvor lett og ledig han skriver, er det bare å få tak i boken hans: Kom i form med Yngvar.
 

"Vi har som mål at trening og en sunn livsstil skal bli en logisk del av hverdagen din."
Yngvar Andersen

Referanser på Yngvars foredrag:

ExtraStiftelsen var veldig fornøyd med Yngvars innlegg på LEV VEL -konferansen 2014. Han strutter av energisk sjarm og fikk skapte både bevegelse, latter og aha-opplevelser for de 400 deltagerene.
Kristin Bockelie , Informasjonsleder


- ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering
 

Vi er veldig fornøyde med Yngvar igjen!  Yngvar er en god foredragsholder, han snakker høyt og tydelig, gir gode eksempler og engasjerer et morgentrøtt publikum. Spennende med praktiske øvelser blandet med det visuelle og det han forteller – vi er kjempefornøyde! Er veldig imponert over at han etter foredraget tok seg så god tid til å snakke med gjestene, han ble igjen i ca 1 time etterpå! Hurra for slik merverdi.

- Mari Greve-Løberg Hope, PR- og informasjonsansvarlig, Bonnier Media

Tilbakemeldingene er at Yngvar var veldig profesjonell, inspirerende, matchet sitt publikum godt og hadde en flott tilstedeværelse. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger på han, og ergo er vi veldig fornøyde. Tipp topp!

- Annemarte Langerud, PR- og informasjonsansvarlig, Bonnier Media
 

Yngvar gjorde absolutt jobben sin. Rolig og sporty, stilte han opp på det vi hadde skissert på forhånd. Han taklet settingen veldig bra, og var utrolig imøtekommende og lett å ha med å gjøre. Jeg synes også at det var fint at vi valgte han, da han ble en mer kontrast til de andre som var veldig ”faglige” om vi kan utrykke det på den måten. Yngvar tilførte litt mer populærkultur. Vi er veldig fornøyde.

- Marianne Nordby, Kundebehandler, Re kommune
 

Vi er veldig godt fornøyd! Yngvar møtte i god tid, var godt forberedt og holdt et spennende og inspirerende foredrag.

- Anne Raaum Christensen, Statens vegvesen,  Transportanalyse og miljø