Anne Thorstensen

Senterleder/Personlig trener

Referanser:

"Positiv , utrolig kunnskapsrik motivator. She makes my day."
- Unni
 

"Anne er en god menneskekjenner som leser de rundt seg godt. Hun pusher deg lenger enn du tror er mulig og får deg til å tro på deg selv, på den måten får man resultater. Anne har vært akkurat den rette treneren for meg.Treningsøkter med Anne er alltid harde, men man gleder seg til dem allikevel. Og ikke minst er hun jo veldig morsom! Anne er rett og slett best! Og sånn kan jeg fortsette."
- Ingeborg
 

"Anne er en topp motivator som presser deg akkurat så langt som hun kan og bør. Det er lett å glede seg til en treningstime med henne!Anne er en solstråle å trene med. Hun får meg til å holde fokus, flytter mine grenser og presser meg dit jeg skal. Hun får meg til å føle meg trygg så jeg tørr å gi litt ekstra, med hennes smil blir treningsøkta ukas høydepunkt!"

Erfaring:

Etter åtte år i Asia har jeg flyttet tilbake i Norge med erfaring innen personlig trening og kampsport. Med erfaring som strekker seg fra Muy Thai treningsleirer til flere år med undervisning av barn og voksne i både taekwondo og kickboxing har gitt meg både ydmykhet og respekt for hva enkelt individer kan oppnå når motivasjonen er der. Med utdannelse og erfaring som Personlig Trener og Gruppe Instruktør fra American Council of Exercise (ACE) og sertifisert som kick boksing instruktør fra WKA har jeg de verktøyene som skal til for å gjøre din trenings opplevelse positiv og effektiv - slik at endring kan finne sted.

Treningsfilosofi:

For meg er trening lik glede. Glede over positive endringer. Erfaring sier at det ikke alltid blir lett, men vi skal sammen finne frem til hva som motiverer deg slik at du når målene dine. Med god energi og positiv innstilling skal jeg hjelpe deg over de tersklene du har som hindrer endring og finne kjernen i det som fungerer for deg, uansett hva målet ditt er.

Hva får du når du trener med meg:

Variasjon, engasjement og motivasjon er en del av opplevelsen med å trene med meg. Du kommer til å glede deg til trenings økta, og glede deg når den er slutt. Men først og fremst glede deg over at du kommer nærmere målet ditt.